Studentermedhjælper

Vil du booste dit CV?  Så bliv studentermedhjælper i Evidas sekretariat.

Evida er hele Danmarks gasdistributør og resultatet af sammenlægningen af HMN Gasnet og Dansk Gas Distribution. Vi distribuerer gas til mere end 400.000 danske hjem og virksomheder og har gang i en spændende udvikling, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab med hovedkontor i Viborg, samtidig med at vi er midt i en grøn omstilling.

Så vil du have et godt forspring i erhvervslivet med relevant erhvervserfaring, som også gør sig godt på dit CV, tilbyder Evida nu en enestående mulighed. For lige nu mangler vi en studentermedhjælper til at varetage administrative kontoropgaver inden for sekretariatsbetjening, indkøb, kommunikation og jura.

Om jobbet
Som studentermedhjælper i Sekretariatet får du en række varierende opgaver. Det kan for eksempel være at:
  • journalisere dokumenter
  • fremsøge dokumentation
  • yde bistand i aktindsigtssager
  • scanne dokumenter
  • yde bistand i forhold til kontraktstyring
  • udarbejde udkast til notater og nyheder til intranettet
  • indhente samtykkeerklæringer
  • foretage medieovervågning
  • korrekturlæse
  • håndtere opslag på Evidas sociale medier.
Om dig
Vi forventer, at du er i gang med en videregående uddannelse, der ligger inden for de områder, du skal betjene. Du er tillidsvækkende og imødekommende af natur og kvalitetssikrer altid dit arbejde. Du mestrer at skabe overblik og fremdrift i opgaverne. En travl hverdag med deadlines passer dig godt, og så er du i øvrigt vant til at arbejde med MS-Office-pakken.

Vi tilbyder
Spændende udfordringer i en virksomhed og en branche, som står midt i den grønne omstilling, og dermed får du uvurderlig erfaring, som kan være det helt rigtige springbræt, når du skal have job efter endt uddannelse. Jobbet er på cirka 15 timer ugentligt med ansættelsesstart den 1. september.

Sammen tilrettelægger vi arbejdstidspunkterne, så de er forenelige med dit studie.

Vil du vide mere om Evida, kan du læse mere på Evida.dk.

Vil du vide mere om stillingen, er du fra den 3. august velkommen til at kontakte Sekretariatschef Stine Bukdahl på telefon +45 2519 4140 eller via e-mail på stb@evida.dk

Du bedes sende din ansøgning og CV via evida.dk/job, så vi har det senest den 10. august 2020.
 
Ansøg
Del i dit netværk

Vognmagervej 14, 8800, Viborg
Ansøgningsfrist:10-08-2020
Kontaktperson:
Stine Bukdahl Sekretariatschef
Jobområde:Administration
Lokation:Viborg
Vi distribuerer gas til mere end 400.000 danske hjem og virksomheder

Evida er hele Danmarks gasdistributør og resultatet af sammenlægningen af HMN Gasnet og Dansk Gas Distribution. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling.

Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer? Elsker du at finde løsninger på problemer, der ikke er set før? Vi søger en række nye kollegaer, der har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar. Har du, hvad der skal til, vil vi elske at få dig med på holdet.
Powered by Emply