Strategisk Forretningsudvikler til CO2- og brintinfrastruktur

Brænder du for den grønne omstilling, og i særlig grad Power-to-X? 
Ønsker du at være med til at udvikle fremtidens rørførte infrastrukturløsninger til CO2 og brint, så vi kan muliggøre indfrielse af nationale og internationale klimamålsætninger? 
Er du dygtig til at skabe relationer og til at se muligheder? Så er det måske netop dig, som Evida har brug for.

I Evida tilbyder vi en stilling med mulighed for at arbejde med en bred vifte af opgaver, som alle understøtter Evidas fremtidige rolle som central aktør indenfor rørført transport af CO2 og brint i Danmark. 
Du vil indgå i dialog med centrale danske og internationale PtX-aktører for at sikre at fremtidens rørførte CO2- og brintinfrastruktur forløser virksomhedernes behov og interesser, samt understøtter grøn omstilling. 
Du vil ligeledes kontinuert være i dialog med danske og europæiske embedsværk med mål om at udvikle de regulatoriske rammer for transport af CO2 og brint. 

Stillingen kræver derfor, at man kan omsætte tekniske viden til let kommunikerbart materiale for eksterne markedsaktører, embedsfolk i Danmark og EU og til brug i Evidas brancheorganisationer.

 Du vil bl.a. have følgende opgaver:

  • Indgå i diverse PtX netværk og relevante nationale og internationale brancheorganisationer
  • Have direkte dialog med dansk og europæisk embedsværk
  • Have direkte dialog med danske og internationale markedsaktører indenfor PtX
  • Omsætte teknisk viden til letforståeligt materiale, ofte i samarbejde med Evidas kommunikationsafdeling
  • Udvikle nye samarbejdsrelationer og opstarte nye samarbejdsprojekter
  • Repræsentere Evida i diverse sammenhænge nationalt, såvel som internationalt
  • Udvikle Evidas værditilbud indenfor rørført CO2- og brintinfrastruktur

Du får plads i vores nyrenoverede hovedkontor i Viborg i hjertet af vores PtX-team. PtX-teamet består af specialister, analytikere og forretningsudviklere. der vil vær mulighed for at arbejde hjemmefra i det omfang, at opgaverne tillader det.

Din profil
Det vil være en fordel at have erfaring fra energibranchen, men ikke nødvendigvis som specialist. Måske har du en baggrund indenfor det samfundsvidenskabelige felt. Du har mindst 5-10 års erfaring, gerne indenfor energi eller forsyning, hvor du har fået grundig erfaring med forretningsudvikling og udvikling af relationer til markedsaktører.

Du får en bred kontaktflade og skal derfor trives med at være opsøgende og god til at samarbejde med forskellige fagligheder både internt og eksternt. Du er en dygtig netværker, som brænder for kundekontakt ,og en dygtig kommunikator som evner formidling af komplekse budskaber og indsigter på en enkel facon, som gør kundens rejse lettere.

 Det vil kræve politisk tæft og forståelse for at kunne navigere i et komplekst miljø mellem det tekniske, regulatoriske og økonomiske. Du skal brænde for den grønne omstilling og kunne se og analysere på de langsigtede løsninger her og nu.

 Du trives i en foranderlig hverdag, hvor to dage sjældent er ens, og hvor diverse hasteopgaver skal løses, når de melder sig.

 Du kommunikerer levende og let på dansk og engelsk, mundtligt såvel som skriftligt.

 

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af PTX & Pilotprojekter, Morten Poulsen, på tlf. 2519 5579.
Send os din ansøgning hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende.

 

Ansøg
Del i dit netværk


Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark

Læs mere om at arbejde i Evida her
Frist: Så snart som muligt - vi holder løbende samtaler
Kontaktperson:
Morten Poulsen Leder for PTX og Pilotprojekter
Jobområde: Strategi & Forretningsudvikling
Tiltrædelse: Så snart som muligt efter aftale
Lokation: Viborg
Vi distribuerer gas til mere end 400.000 danske hjem og virksomheder

Evida er hele Danmarks gasdistributør og resultatet af sammenlægningen af HMN Gasnet og Dansk Gas Distribution. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling.

Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer? Elsker du at finde løsninger på problemer, der ikke er set før? Vi søger en række nye kollegaer, der har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar. Har du, hvad der skal til, vil vi elske at få dig med på holdet.
Powered by Emply