Projektledere til den grønne omstilling

Vil du være med til at sikre den grønne omstilling og forandre Danmarks energiforsyning? Evida har travlt som aldrig før, og vi søger projektledere, der har visionen og motivationen til at gøre de grønne gasarter, CO2 og brint, til et bærende element i den danske rørførte infrastruktur og få endnu mere biogas i gasnettet.

Hver gang vi tilslutter et biogasanlæg, bliver Danmark mere bæredygtigt. Vores arbejde kan mærkes, og det er med til at gøre en forskel – for nutiden og for fremtiden. Det har du muligheden for at blive en del af.

 

Hvem er vi?

Evida bærer et stort ansvar for energiforsyningen i Danmark, da vi som statens gasdistributør har ansvaret for de mere end 18.000 kilometer rør, der fordeler gassen og leverer varme til 375.000 hjem og energi til 35.000 virksomheder. Vi tager del i den grønne omstilling, og vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber en forandring, kan det mærkes i hele samfundet.

Som virksomhed er vi også i gang med en forandringsproces, og er på udkig efter friske kræfter, der kan tænke nyskabende og føre os ind i fremtiden. Her får du mulighed for at have indflydelse fra dag ét.

 

Om stillingen

Som projektleder hos Evida vil du opleve en afvekslende hverdag, der skifter mellem kontorarbejde og at være ude i marken og snakke med forskellige samarbejdspartnere. For hos Evida lægger vi stor vægt på samarbejde – både internt på tværs af afdelinger og med vores eksterne partnere.

Du vil blive en del af et team på ca. 20 engagerede medarbejdere, som har et stærkt sammenhold og løfter opgaverne i fællesskab.

Du kommer til at arbejde med en bred palet af afvekslende opgaver – fra indhentningen af byggetilladelser til udarbejdelse af projektgrundlag og byggetilsyn. Du vil altså være ansvarlig for projekterne fra start til slut. Du vil have friheden til selv at forme din arbejdsdag

Lige nu arbejder Evida på at få mere biogas i det danske gasnet, etablering af distributionsnet samt forstærkning af fordelingsnettet. Fremadrettet har vi planer om at arbejde med nye energiformer som CO2 og brint, for at sikre at der altid er vedvarende grøn energi i Danmark. Det betyder, at hver dag du går på arbejde vil du bidrage til at bringe Danmark et skridt videre i den grønne omstilling.

 

Om dig

Vi ser gerne, at du har en ingeniørbaggrund, og erfaring med ERP-systemer, MS project og VVM- ansøgninger. Hvis du ikke kan sætte kryds ved det hele, er det også ok - vi skal nok give dig en grundig introduktion og oplæring. Du behøver heller ikke at være gas- eller brintekspert. Det vigtigste er, at du brænder for at lære nyt, og for at sikre at Evida tager en bærende rolle i den grønne omstilling.

Du skal brænde for projektledelse, være åben for at møde nye udfordringer, at lære nyt og ikke mindst kunne bevare overblikket og styre mange tråde på én gang. Det vigtigste er dit mindset, så skal vi nok sætte dig godt ind i gasbranchen og vores værktøjer.

 

Praktisk

Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads, hvor der er mulighed for hjemmearbejde. Du får arbejdssted på vores lokation i Viborg eller Middelfart, men kommer også til at bruge nogle dage i bilen, når du skal rundt og besøge samarbejdspartnere. Oplæring vil ske i Viborg de første måneder.

 

Bliv en del af holdet
Vi har travlt og mangler dig, så send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt, da vi løbende indkalder til samtaler.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Mads Reinholdt Pedersen på telefon 25 19 46 69.

Ansøg
Del i dit netværk


Vognmagervej 14, 8800, Viborg, Denmark

Læs mere om at arbejde i Evida her
Frist: Hurtigst mulig - vi holder samtaler løbende
Kontaktperson:
Mads Reinholdt Pedersen Kst. leder af Anlæg & Projektering
Jobområde: Anlæg, teknik og drift
Tiltrædelse: Hurtigst mulig
Lokation: Viborg, Middelfart
Vi distribuerer gas til mere end 400.000 danske hjem og virksomheder

Evida er hele Danmarks gasdistributør og resultatet af sammenlægningen af HMN Gasnet og Dansk Gas Distribution. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling.

Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer? Elsker du at finde løsninger på problemer, der ikke er set før? Vi søger en række nye kollegaer, der har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar. Har du, hvad der skal til, vil vi elske at få dig med på holdet.
Powered by Emply