Project Manager

Vil du stå i spidsen for anlægsprojekter, som understøtter den grønne omstilling i Danmark? Har du projektledererfaring og er du skarp til at koordinere og sikre fremdrift i dine projekter? Kan du inspirere og motivere stakeholders, så det bedst mulige samarbejde sikres i løbet af processen? Så er du måske lige dén Project Manager, Evida er på udkig efter!

Hos Evida er der tempo på den grønne omstilling, og der søges derfor en dygtig og ambitiøs Project Manager, der kan være med til at styre nogle af de anlægsprojekter, Evida står overfor, som en del af de Power-to-X projekter, der er på vej i Danmark.

I rollen som Project Manager får du ansvar for at drive og udvikle projekter indenfor transport af gasser, herunder brint, CO2 og metan. Arbejdet med at udvikle og indgå i projekterne foregår på tværs af flere afdelinger i Evida, og du får derfor et bredt samarbejde med både gaseksperter, forretningsudviklere, analytikere, specialister i måle- og overvågningssystemer og mange flere. Det er dit ansvar at sikre et klart scope for projekterne, planlægge og genplanlægge projekternes aktiviteter samt sørge for klar kommunikation og stakeholder management undervejs.

Dine ansvarsområder er at:

  • sikre, at projekterne afvikles indenfor de økonomiske, tidsmæssige og kontraktmæssige rammer,
  • sikre, at de vedtagne kvalitets- og sikkerhedsstandarder overholdes,
  • afholde ugentligt møde med projekternes interessenter, for at sikre fremdrift af projekternes aktiviteter og læring undervejs,
  • have løbende dialog med kunden samt udarbejde dokumentation for kvalitet, fremdrift, økonomi, tillægsydelser og aftalte ændringer,
  • italesætte problemer og finde løsninger med projektteamet og interessenterne.

Du tilknyttes hovedkontoret i Viborg, og indgår i et større projektteam på 25 ansatte.

Du er en kommunikerende og initiativrig projektleder med solid erfaring i planlægning og organisering af projekter – ideelt set fra anlægsprojekter inden for energisektoren. Det er en fordel, hvis du har certificering i projektledelse, herunder Prince2, IPMA eller tilsvarende. Derudover kommunikerer du på forhandlingsniveau på engelsk såvel skriftligt som mundtligt. Som projektleder har du målet for øje, du går forrest og får tingene til at ske. 
Du skaber en god stemning og sikrer, at alle i projektgruppen arbejder efter samme mål og standarder. Der er naturlig respekt og tillid omkring din person qua din faglighed, din ledelse af opgaver og din kommunikation.
Du er desuden løsningsorienteret og det ligger naturligt for dig at have en positiv og engageret tilgang til arbejdet. Du ved, hvordan du skaber det gode samarbejde og hvordan du skaber tætte relationer til både kollegaer og samarbejdspartnere. Du evner at bevare overblikket i pressede situationer, er kvalitetsbevidst og løsningsorienteret, og du trives med at arbejde grundigt og vedholdende med dine projekter.

Er du interesseret i at høre mere om Evida og stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Kompetent A/S ved Managing Partner Karsten Romby på telefon 2524 0260. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Jobbet søges via dette link.

Del i dit netværk Del på Facebook Del på LinkedIn Udskriv Tip en ven


Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark

Læs mere om at arbejde i Evida her
Frist: Så snart som muligt via Kompetent
Jobområde: Forretningsudvikling, Planlægning & Anlæg
Tiltrædelse: Så snart som muligt efter aftale
Lokation: Viborg
Vi distribuerer gas til 350.000 danske hjem og virksomheder

Evida er hele Danmarks gasdistributør og resultatet af sammenlægningen af HMN Gasnet og Dansk Gas Distribution. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling.

Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer? Elsker du at finde løsninger på problemer, der ikke er set før? Vi søger en række nye kollegaer, der har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar. Har du, hvad der skal til, vil vi elske at få dig med på holdet.