Økonomi-controller/projektleder til Evidas drifts- og vedligeholdsafdeling

Har du en skarp forståelse for IT- og økonomisystemer – og vil du være med til at opbygge et stærkt team, som skal udvikle og drive effektive processer for økonomisk sagsbehandling og fakturering af driftsopgaver?

Så er et nyoprettet job som økonomicontroller/projektleder i Evidas drifts- og vedligeholdsafdeling noget for dig!

Om jobbet

Som Evidas nye økonomi-controller/projektleder får du en hverdag, hvor ikke to dage er ens og med mange berøringsflader. Du får kontakt til kunder, entreprenører og ikke mindst vores egne driftsteknikere, som hver dag arbejder med anlæg, drift og vedligehold af gasdistributionsnettet og vores installationer.

Du bidrager til at udvikle, effektivisere og digitalisere de processer, der er i vores afdeling – og du får en aktiv rolle i at være med til at eksekvere de beslutninger og udviklingsprojekter, afdelingen sætter i søen og sejle dem sikkert i havn.

Dine hovedopgaver bliver at

-          gå forrest for et team af dygtige driftssupportere og koordinere og sikre økonomisk sagsbehandling af driftsopgaver tværs af vores tre lokationer

-          at få øje på grundlag for forbedringer, effektiviseringer digitaliseringsmuligheder

-         administration og fakturering af driftsopgaver og mindre projekter

Din profil

Du har erfaring med økonomi-controlling/-projektledelse og fakturering, og det ligger i din natur at arbejde struktureret og engageret. Du formår at bevare overblikket - også når tingene går stærkt. Det falder dig naturligt at opbygge gode relationer, og du er god til at kommunikere både på skrift og mundtligt.

Du bliver en del af en handlingsorienteret kultur, med højt engagerede og imødekommende kolleger, der løfter i flok. Derfor er det vigtigt, at du har vilje og holdånd. Vi har travlt og har brug for en ny kollega, der er ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt.

Vi tilbyder

Hos Evida får du mulighed for at sætte dine kompetencer og evner i spil i et miljø, hvor der også er plads til at udvikle sig. Vi har et godt arbejdsmiljø, og du bliver en del af et velfungerende team med gode kollegaer. Vi glæder os til at høre fra dig.

Arbejdsstedet er på vores hovedkontor i Viborg.

Ansættelse er så hurtigt som muligt.

Vil du vide mere

Vil du vide mere om stillingen kan du kontakte driftsleder Gitte B. Nielsen på gbn@evida.dk eller 62259118.

Besøg også vores hjemmeside www.evida.dk.

Ansøg
Del i dit netværk


Vognmagervej 14, 8800, Viborg, Denmark

Læs mere om at arbejde i Evida her
Frist:
Kontaktperson:
Gitte B. Nielsen Driftsleder
Jobområde: Anlæg, teknik og drift
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Lokation: Viborg
Vi distribuerer gas til mere end 400.000 danske hjem og virksomheder

Evida er hele Danmarks gasdistributør og resultatet af sammenlægningen af HMN Gasnet og Dansk Gas Distribution. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling.

Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer? Elsker du at finde løsninger på problemer, der ikke er set før? Vi søger en række nye kollegaer, der har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar. Har du, hvad der skal til, vil vi elske at få dig med på holdet.
Powered by Emply