Økonom til opbygning af fremtidens energiinfrastruktur

Evida tilbyder et udfordrende job til den skarpe analytiker, der vil være med til at styrke Evidas udvikling inden for Power-to-X og CCUS.

Vil du være med i forreste række, når fremtidens infrastruktur til transport af grønne gasser, brint og CO2, skal planlægges? Og har du lyst til at understøtte, at vi har den rigtige viden og data til at implementere den grønne omstilling? Så har vi jobbet til dig.

Dine arbejdsopgaver
Du kommer til at arbejde som specialist i vores nyetablerede team med fokus på udvikling af Evidas aktiviteter inden for PtX. Her kortlægger vi markedsstrukturer og afdækker muligheder for Evidas fremtidige forretning. Vi udvikler businesscases for konkrete PtX-projekter, beskriver og udvikler værdikæderne i projekterne. Herudover arbejder vi med finansieringsmodeller og design af tarifstrukturen for transport af brint og CO2, samt udvikler Evidas bidrag til fremtidens certifikatmarkeder.

Du vil bidrage til udbredelse af viden om Evidas værditilbud gennem præsentationer for og interaktion med en bred skare af interessenter. Du vil desuden deltage i udviklingsprojekter, der understøtter gasnettets rolle i den grønne omstilling, på tværs af Danmark.

Din profil
Vi forestiller os, at du har en stærk økonomifaglig profil. Du har erfaring med at udvikle økonomiske scenarier og fornemmelse for, hvordan økonomiske incitamentsstrukturer kan sammensættes for at understøtte markedsaktørernes og Evidas finansielle interesser. Du har indblik i, hvordan energimarkedet fungerer. Forståelse for samspil mellem energiformer i energisektoren og muligheder gennem sektorkobling er en udpræget fordel.

Du har erfaring med at finde og bearbejde data fra forskellige kilder og undersøgelser. Du kan se den grønne omstilling og gassens betydning i et større samfundsmæssigt perspektiv, og du har erfaring og interesse for at arbejde med klima- og energipolitiske emner.

Som person besidder du naturlig autoritet og forretningsforståelse, og du har evnen til at samarbejde og opbygge netværk. Du er analytisk skarp, tænker løsningsorienteret og kommunikerer godt og kompetent.
Du formår gennem godt humør, samarbejdsevne og handlekraft at få tingene til at ske og nå frem til de bedste løsninger.

Vi tilbyder
Du kommer til at indgå i et stærkt fællesskab af analytikere og forretningsudviklere, som alle er med til at løfte opgaver i fællesskab og trække i samme retning som dig.

Vi kan tilbyde dig høj grad af indflydelse, en stejl læringskurve og en bred samarbejdsflade til helt centrale aktører i energibranchen. Da vi er et nyetableret team, får du mulighed for at præge arbejdsformen og -kulturen, ligesom du får stor indflydelse på egen hverdag og egne opgaver.

Du får arbejdsplads på vores hovedkontor i Viborg.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af PtX & Pilotprojekter Morten Poulsen på telefon 2519 5579.

Læs mere om brint her. Se eventuelt vores video fra vores brintkonference i forsommeren her.

 

Ansøg
Del i dit netværk


Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark

Læs mere om at arbejde i Evida her
Frist: Så snart som muligt - vi holder løbende samtaler
Kontaktperson:
Morten Poulsen Leder for PTX og Pilotprojekter
Jobområde: Strategi & Systemudvikling
Tiltrædelse: Så snart som muligt efter aftale
Lokation: Viborg
Vi distribuerer gas til mere end 400.000 danske hjem og virksomheder

Evida er hele Danmarks gasdistributør og resultatet af sammenlægningen af HMN Gasnet og Dansk Gas Distribution. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling.

Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer? Elsker du at finde løsninger på problemer, der ikke er set før? Vi søger en række nye kollegaer, der har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar. Har du, hvad der skal til, vil vi elske at få dig med på holdet.
Powered by Emply