Nytænkende maskinmester til at sikre den kritiske infrastruktur

Evida er en del af den kritiske infrastruktur, og det er essentielt at sikre forsyningssikkerheden til vores kunder. Derfor søger vi nu efter en maskinmester til vores kompressorer, der kan være med til at holde gasnettet kørende med endnu mere grøn gas. Hvis du brænder for den grønne omstilling, og for at tænke nyt, vil vi rigtig gerne have dig med på holdet.

Hvem er vi
Evida bærer et stort ansvar for energiforsyningen i Danmark, da vi som statens gasdistributør har ansvaret for de mere end 18.000 kilometer rør, der fordeler gassen og leverer varme til 375.000 hjem og energi til 35.000 virksomheder. Vi tager del i den grønne omstilling, og vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber en forandring, kan det mærkes i hele samfundet.

Som virksomhed er vi også i gang med en forandringsproces, og er på udkig efter friske kræfter, der kan føre os ind i fremtiden. Her får du mulighed for at have indflydelse fra dag ét.

Om stillingen
Som fagansvarlig for bionaturgaskompressorer vil du sammen med teamet for Kompressorer og biogasmodtagestationens andre seks fagansvarlige maskinmestre, medvirke til at sikre driften og vedligeholdelse af Evidas nuværende 90 og 40 kommende bionaturgaskompressorer. Det betyder at du bl.a. vil arbejde med:

  • Planlægning af forebyggende og afhjælpende vedligeholdelse og udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner.
  • At gennemføre FAT og SAT for nye kompressorer.
  • At medvirke ved idriftsættelse af nye kompressorer
  • Ajourføring og kvalitetssikring af teknisk dokumentation
  • Yde teknisk support og støtte til de udekørende teknikere
  • Driftsovervågning og fejlfinding via SCADA

 Der kan forventes 20-30 rejsedage om året ved gennemførelse af FAT i Europa.

Om dig
Vi ser gerne at du har en uddannelse som maskinmester eller tilsvarende. Du skal gerne have mindst 3 års erfaring og brænde for at udvikle dig fagligt. Vi ser også at du:

  • Har høje tekniske kompetencer, men det er ikke et krav, at du har erfaring med kompressorer.
  • Kan kommunikere klart på dansk og engelsk – både på skrift og i tale.
  • Har B-kørekort.
  • Har gode IT-kompetencer, er fortrolig med Excel og gerne kendskab til brugen af ERP-systemer samt andre IT-systemer

Kendskab til brint er også en fordel.

Du bliver en del af et team med et stærkt socialt sammenhold, der arbejder sammen og hjælper hinanden med at opnå fælles mål. Både proces og resultater er vigtige, og derfor er det essentielt at du både kan tale din sag, og er lydhør overfor andres idéer. Så du skal have gode samarbejdsevner, men også kunne føre an og tage ansvar for at føre dine opgaver i mål.

Vi arbejder i en omskiftelig verden og det er vigtigt, at du er omstillingsparat – både ift. at gøre tingene på en ny måde og at du kan lære hurtigt. Vi prøver hele tiden på at optimere vores arbejdsflow, og det skal du være klar på. Derfor søger vi også en kollega, der er nysgerrig og godt tør stille de gode spørgsmål, så vi kan udfordre den måde vi gør tingene på.

Praktisk
Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads, hvor der er mulighed for hjemmearbejde. Du får arbejdssted på vores kontor i Middelfart.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder for Kompressorer og biogasmodtagestationer Peter Taarnhøj Petersen på 25194062.

Læs mere om os på evida.dk, og send os din ansøgning på evida.dk/job. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Ansøg
Del i dit netværk


Mandal Alle 23, 5500, Middelfart

Læs mere om at arbejde i Evida her
Frist: Hurtigst mulig vi holder løbende samtaler
Kontaktperson:
Peter Taarnhøj Petersen Funktionsleder
Jobområde: Anlæg, teknik og drift
Tiltrædelse: Hurtigst mulig
Lokation: Middelfart
Vi distribuerer gas til mere end 400.000 danske hjem og virksomheder

Evida er hele Danmarks gasdistributør og resultatet af sammenlægningen af HMN Gasnet og Dansk Gas Distribution. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling.

Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer? Elsker du at finde løsninger på problemer, der ikke er set før? Vi søger en række nye kollegaer, der har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar. Har du, hvad der skal til, vil vi elske at få dig med på holdet.
Powered by Emply