Maskinmester/maskiningeniør - fagansvarlig i hjertet af Danmarks kritiske infrastruktur

Er du maskinmester, maskiningeniør eller lignende med 2 års erfaring? Så søger vi dine kompetencer til at opruste den kritiske infrastruktur til gavn for den grønne omstilling. 

Evida er i en banebrydende, grøn udvikling – og det betyder, at vi har brug for flere kompetencer, så vi sammen kan løfte den grønne omstilling. Gasnettet, der hverdag tilføres mere grøn biogas, en del af Danmarks kritiske infrastruktur. Knap 350.000 kunder er afhængige af, at gassen flyder 365 dage om året – 24 timer i døgnet. Og her kommer du ind billedet som vores nye kollega.

For som fagspecialist i afdelingen for Kritisk Infrastruktur vil du bl.a. arbejde med: 

 • Specialisering inden for F-net (stålnet) og ventiler
 • Sikre at lovgivningen og diverse myndighedskrav overholdes
 • Planlægge og gennemføre lækagesøgning på F-nettet og ventiler
 • Deltage i planlægning af udførelsen af omlægninger
 • Føre tilsyn på omlægningsprojekter
 • Ajourføring og kvalitetssikring af teknisk dokumentation
 • Teknisk support til de udekørende gasteknikere inden for det tekniske ansvarsområde
 • Yde teknisk support og støtte til projektafdelingen
 • Planlægge og gennemføre indgreb på F-nettet, herunder nye tilslutninger
   

Samarbejdsvillig og imødekommende står øverst på vores ønskeliste til den kommende kandidat. Derfor er det vigtigt, at du besidder viljen til at samarbejde for at opnå fælles resultater. Du hviler på evnen til at indgå i en arbejdsproces, hvor både proces og resultater er vigtige. Derudover er det også centralt for os, at du har forståelse for, at der skal herske respekt for andres synspunkter, vilje til åbenhed, loyalitet og ikke mindst - ærlig. 

Fagligt er du uddannet maskinmester eller maskiningeniør og har minimum 3 års erfaring. Du er fleksibel og har evnen til at tilpasse dig forandrede krav og vilkår. Du er modtagelig overfor nye måder at gøre tingene på, men har også selv modet til at bane vej for nye innovative arbejdsgange. For du får en vigtig rolle, hvor du får mulighed for at trække på hele din erfaring og samtidig får rig lejlighed til at udvikle dine faglige kompetencer yderligere. 

Evida har blik på det hele menneske, derfor tilbyder vi dig en stilling, hvor du kan gøre en forskel og være med til at forandre Danmarks energiforsyning. Hos Evida arbejder vi målrettet på at finde løsninger, der sikrer, at vi anvender biogas, CO2 og brint i fremtiden. Hos os vil du være en del af et hold, der har visionen og motivationen til at sikre den grønne omstilling. 

Stillingen giver dig mulighed for at arbejde i en udviklende branche sammen med andre motiverede kollegaer, der brænder for at arbejde med deres faglighed, samt en åbning til at opbygge et stort professionelt netværk til gavn for din karriere. Som arbejdsplads vil du opleve, at Evida prioriterer den sunde balance, for vi mener, at der skal være plads til det hele menneske – til både arbejds- og privatliv. 

Din arbejdsgang vil være på Evidas lokation i Stenlille, men vi har også en høj fleksibilitet, og tilbyder derfor op til to hjemmearbejdsdage om ugen. Den bedste del af jobbet er, at du bliver en del af en fantastisk god afdeling, hvor der er højt til loftet, masser af humor og en stor holdånd blandt medarbejderne. 

Bliv en del af det grønne hold 
Vi holder løbende samtaler indtil den rette kandidat er fundet. Send os derfor din ansøgning hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Heine Munk, leder af Infrastruktur, på tlf. +45 2519 4138 eller mail hem@evida.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på LinkedIn Udskriv Tip en ven


Merløsevej 1B,4296 Nyrup

Læs mere om at arbejde i Evida her
Frist: Så snart som muligt
Kontaktperson:
Heine Munk Leder af Infrastruktur
Jobområde: Forretningsudvikling, Planlægning & Anlæg
Tiltrædelse: Så snart som muligt efter aftale
Lokation: Stenlille
Vi distribuerer gas til 350.000 danske hjem og virksomheder

Evida er hele Danmarks gasdistributør og resultatet af sammenlægningen af HMN Gasnet og Dansk Gas Distribution. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling.

Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer? Elsker du at finde løsninger på problemer, der ikke er set før? Vi søger en række nye kollegaer, der har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar. Har du, hvad der skal til, vil vi elske at få dig med på holdet.