Jurist til hjertet af Danmarks kritiske energiinfrastruktur

Har du en stærk juridisk faglighed, og brænder du for at blive stillet overfor nye juridiske udfordringer, der forandrer Danmarks energiforsyning? Så har du nu muligheden for at komme med på holdet og sikre en professionel betjening af bestyrelsen i en helt ny virksomhed med 35 års erfaring. En virksomhed med rødder tilbage til etableringen af gasnettet og naturgassens indtog.

Som nationalt selskab er vi i Evida ansvarlige for sikker og stabil leverance af gas til produktion, transport og opvarmning over hele landet. Og vi søger nu en jurist, der i særlig grad kan rådgive inden for selskabs- og aftaleret, og som understøtter en høj professionalisme i betjeningen af Evidas bestyrelse, og som sikrer et godt samarbejde med resten af organisationen, der består af mere end 400 dygtige kollegaer. Her kommer du ind i billedet.

For hvis du ligesom os er drevet af at løse komplicerede udfordringer, kan du blive en del af holdet og en vigtig brik i løsningen af de næste store opgaver. Det er vigtigt, at du har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar.

Dine arbejdsopgaver
Evida er pr. 31. december 2020 et statsligt aktieselskab ejet af Finansministeriet og har i den forbindelse fået en ny bestyrelse. Sammen med sekretariatschefen og direktionsassistenten bliver du bindeleddet mellem Evidas bestyrelse og organisation, hvor du sikrer en professionel betjening, ligesom du får til opgave at skrive referater fra bestyrelsesmøderne og sikre opfølgning på disse i samarbejde med direktionsassistenten.

Derudover vil opgaverne bl.a. bestå af følgende:
  • Juridisk bestyrelsesbetjening
  • Rådgivning inden for selskabs- og aftaleret
  • Rådgivning inden for de regulatoriske forhold og myndighedsbehandling i forhold til gas- og energidistribution
  • Håndtering og koordinering af tværgående juridiske sager på tværs i organisationen
  • Compliance – herunder bl.a. GDPR
  • Gennemgang og udarbejdelse af kontrakter
  • Håndtering af klagesager
  • Interessevaretagelse ift. centrale myndigheder
  • Sikre at organisationen til enhver tid er opdateret i forhold til bl.a. ny lovgivning og ændringer i eksisterende love

Evida er en organisation i stærk udvikling, så vi har travlt, og mange vil derfor efterspørge din assistance. Det betyder, at du skal kunne prioritere og strukturere dine opgaver og ikke miste overblik eller detaljer.

Dine kvalifikationer
Vi forestiller os, at du er forretningsorienteret og har en juridisk uddannelse enten cand.jur., evt. advokat eller cand.merc. jur. Vi forestiller os desuden, at du har erhvervserfaring fra en lignende stilling, hvorfra du måske har betjent ledelse og bestyrelse, er forhandlingsvant og trænet i at sætte dagsordenen.

Vi forventer, at du kan samarbejde og yde juridiske rådgivning på højt niveau bredt i organisationen. Derudover er det vigtigt, at du har stærke skriftlige kommunikative evner, er analytisk, detaljeorienteret og struktureret.

Vi søger dig, der har et godt humør, er handlekraftig, robust og løsningsorienteret. Det er vigtigt, at du har et stort overblik - også under pres – og at du er serviceminded og god til samarbejde. Derudover er du en god kommunikator, der går til arbejdet med et ønske om at bidrage til vores gode arbejdsmiljø. 

Vi tilbyder
Vi tilbyder en udfordrende stilling i en spændende virksomhed, som er under forandring. Du bliver en del af Sekretariatet, som servicerer Evidas ledelse. Sekretariatet består af Sekretariat & Jura og en kommunikationsafdeling. Evida har en lille gruppe jurister ansat, og der vil være gode muligheder for faglig og personlig udvikling med et juridisk fagligt miljø, hvor man kan hjælpe og støtte hinanden. Arbejdsstedet er vores hovedsæde i Viborg, og ansættelsesstart er hurtigst muligt.

Vil du vide mere
Evida er det statslige distributionsselskab, som distribuerer gas til 400.000 danske gasforbrugere og står for drift og vedligehold af det så godt som landsdækkende gasdistributionsnet. Evida er et resultat af sammenlægningen af HMN GasNet og Dansk Gas Distribution, som fandt sted 1. oktober 2019.

Du kan læse mere om Evida her: https://evida.dk/job

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikations- og sekretariatschef Mia Josiassen på tlf. 25 19 40 64 eller e-mail: miajo@evida.dk

Vi ser frem til at høre fra dig og skal modtage din ansøgning senest den 17. maj 2021 på https://evida.dk/job. Vi forventer at holde jobsamtaler i uge 21.
Ansøg
Del i dit netværk


Vognmagervej 14, 8800, Viborg

Læs mere om at arbejde i Evida her
Frist:
Kontaktperson:
Mia Josiassen Kommunikations- og sekretariatschef
Jobområde: Administration
Tiltrædelse: 1. august 2021
Lokation: Viborg
Vi distribuerer gas til mere end 400.000 danske hjem og virksomheder

Evida er hele Danmarks gasdistributør og resultatet af sammenlægningen af HMN Gasnet og Dansk Gas Distribution. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling.

Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer? Elsker du at finde løsninger på problemer, der ikke er set før? Vi søger en række nye kollegaer, der har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar. Har du, hvad der skal til, vil vi elske at få dig med på holdet.
Powered by Emply