IT Support Manager

Evida søger en erfaren og hands-on IT Support Manager, som kan drive og videreudvikle vores IT-Support-afdeling. Du bliver leder af et mindre team på seks medarbejdere, så jobbet er en fantastisk blanding mellem personaleledelse, procesforbedringer, eksekvering og praktisk support, der understøtter brugerne, når det er nødvendigt.

Afdelingen består af 3 hovedområder:

 • IT ServiceDesk & Onsite Support
 • Digital Workplace & Collaboration
 • IT Process Management

Som IT Support Managervil du være ansvarlig for planlægning og drift af IT ServiceDesk & Onsite Support, så vores ca. 500 Evida-kollegaer fordelt på hovedkontoret i Viborg samt 3 øvrige lokationer får en rettidig og effektiv support, herunder en effektiv udnyttelse af vores digitale workplace- og collaboration-værktøjer.

Vi har taget ServiceNow i brug i enkelte processer, men vi har en ambition om at udvide brugen af ServiceNow markant på tværs af hele IT-området og alle vores processer (og på sigt også i andre funktioner i Evida). 
Som IT-Supportmanager bliver du systemejer for ServiceNow og kommer således til at drive og facilitere denne udvikling. Derfor er ledelsen af vores IT-Proceskonsulenter også placeret i IT-Support.

Stillingen refererer direkte til vores CIO, og du bliver en del af IT’s lederteam, som består af vores CIO og lederne for Business Applications, Data & Analytics og IT Operations. 

Sammen med dit team vil du blandt andet: 

 • Stå i spidsen for at yde support til medarbejderne på software, computere og anden hardware, herunder installation, konfiguration og fejlfinding af computere, tablets og telefoner.
 • Lede den daglige planlægning, incident-håndtering og problemløsning for at opfylde de operationelle mål.
 • Tage den ledende rolle i implementering af standard IT-supportprocesser, herunder en markant øgning i brugen af ServiceNow.
 • Løbende forbedre og professionalisere vores servicekvalitet, produktivitet, processer (ITIL), værktøjer og brugernes supportoplevelse, bl.a. baseret på bruger-feedback og interne surveys samt kommunikation af meningsfulde KPI’s.
 • Drive og facilitere optimering af IT-processerne sammen med de to IT-proceskonsulenter på tværs af Evida IT, primært baseret på ServiceNow.
 • Sikre en markant optimering af udnyttelse af ServiceNow, som på sigt også kan dække andre forretningsområder i Evida.
 • Udvikle og styrke IT Support-teamet ved at tiltrække og udvikle dygtige medarbejdere til et stærkt team.

Din profil
Du har erfaring (3 år+) med praktisk daglig ledelse af en IT-support-afdeling fra en større organisation. Det betyder, at du har

 • grundigt kendskab til ITIL-processer og effektiv brug af ITSM, herunder solid erfaring med ServiceNow som ITSM-værktøj
 • teknisk viden om it-infrastruktur, applikationer, pc'er og devices, herunder Microsofts teknologi-stack
 • uddannelse inden for IT, datalogi eller lignende.

Som person har du et stort service-gen og er parat til at gå den ekstra mil for brugerne. Du er en stærk og open-minded leder og er en teamplayer med stærke samarbejds- og kommunikationsevner. Og så er du i stand til at vejlede og inspirere dine medarbejdere til at opretholde et sundt og effektivt team- og arbejdsmiljø.

Vi tilbyder
Evida har en åben kultur, hvor samarbejde og gode kommunikationsevner er forudsætninger for at opnå gode resultater. Du bliver udfordret både fagligt og personligt i en spændende og udviklende branche sammen med andre motiverede og dedikerede kolleger. Ved at blive en del af Evida får du mulighed for at få en karriere hos et førende energiforsyningsselskab og får et meningsfuldt arbejde i en organisation med et inspirerende formål.

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte CIO Thomas Mortensen (telefon 5215 7614, mail thomo@evida.dk) eller leder af IT Operations Maja Christensen (telefon 2519 4112, mail mch@evida.dk).

Sens os din ansøgning hurtigst muligt: Vi afholder samtaler løbende.

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på LinkedIn Udskriv Tip en ven


Vognmagervej 14, 8800 Viborg

Læs mere om at arbejde i Evida her
Frist: Så snart som muligt
Kontaktperson:
Thomas Mortensen CIO, Director IT & Digitalisering
Jobområde: Operations & IT
Tiltrædelse: Så snart som muligt efter aftale
Lokation: Viborg
Vi distribuerer gas til mere end 400.000 danske hjem og virksomheder

Evida er hele Danmarks gasdistributør og resultatet af sammenlægningen af HMN Gasnet og Dansk Gas Distribution. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling.

Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer? Elsker du at finde løsninger på problemer, der ikke er set før? Vi søger en række nye kollegaer, der har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar. Har du, hvad der skal til, vil vi elske at få dig med på holdet.