IT-projektleder til digital transformation midt i den grønne omstilling

Vil du være med til at sætte nye standarder for digital transformation i Evida, et energiselskab i hjertet af Danmarks kritiske infrastruktur?

Vi opruster på det digitale område og søger en kompetent kollega, der kan bidrage til at udvikle og drive Evidas IT-projekter i en organisation, hvor vores digitale strategi står centralt i vores fortsatte udvikling.

Du får en central rolle i - sammen med forretningen - at omsætte strategi til projektaktiviteter. Dine projekter varierer, men alle er større interne udviklings- eller implementeringsprojekter, som vil give dig mulighed for at gøre en forskel fra starten.

Det bliver dit ansvar at facilitere og drive projekterne igennem alle faser fra analyse til implementering inden for aftalt tid, kvalitet og økonomi. Du skal sikre fremdrift og understøtte, at vores digitale løsninger bliver brugervenlige og af høj kvalitet. Du skal lede, motivere og inspirere de involverede og sørge for den forretningsmæssige forankring af ændringer i it-landskabet. Det gør du som det naturligste i verden med udgangspunkt i forretningens behov og ønsker.

Med reference til lederen for IT Kundeleverancer bliver du en del af et stærkt team bestående af tværgående IT-forretningspartnere, projektledere og IT-dataspecialister, der prioriterer sparring og videndeling på tværs. Derudover trækker vi på et net af eksterne leverandører og konsulenter, som også bliver dine samarbejdspartnere.

Din baggrund
Du har erfaring med projektledelse af it-projekter og har en forretningsorienteret tilgang. Du kan arbejde struktureret og lede projekter selvstændigt fra opstart til idriftsættelse. Vi lægger vægt på:
 • At du har erfaring med projektledelse og implementering af komplekse it-systemer, herunder et indgående kendskab til bl.a. proces- og tidsplaner, kravspecificeringer, use cases, facilitering af workshops, test, risikostyring, m.m.
 • At du har erfaring med it-arkitektur, hurtigt kan danne dig et overblik over systemlandskaber, samt udarbejde beslutningsoplæg ift. fremadrettede prioriteringer
 • At du er god til at samarbejde og stærk på formidling i et enkelt og ikke-teknisk sprog, så du kan oversætte mellem IT og forretning
 • At du er udviklingsorienteret og har blik for kompleksiteten mellem IT og forretning – det får du stor gavn af i en virksomhed, som bygger op og samtidig har strategisk fokus på digitalisering og teknologiløft
 • At du er proaktiv og arbejder målrettet og selvstændigt. Du planlægger med en sikker hånd, og du eksekverer dine aktiviteter effektivt og resultatorienteret.
Du tilbydes
Evida og det danske gassystem spiller en vigtig rolle i Danmarks grønne omstilling. Vi sørger for, at biogas fra de mange danske anlæg rundt om i landet kommer ind i gassystemet i stedet for naturgas, og på sigt kan det også være brint og CO2, som skal i rørene. Som nationalt selskab er vi ansvarlige for sikker og stabil leverance af gas til produktion, transport og opvarmning over hele landet.

Vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet. Hos os kan du i fællesskab med mere end 400 dygtige kollegaer blive en vigtig brik i Danmarks energiforsyning og dermed også i den grønne omstilling.

Vi ønsker at give dig masser af muligheder for at bruge al din projektledererfaring og tilbyder samtidig en ret unik chance for at præge udviklingen i vores selskab og vores it-infrastruktur. 

Hos os får du:

 • God onboarding og tæt sparring med dine nye kolleger
 • Selvstændige ansvarsområder, men med sparring og support fra resten af teamet
 • En masse personlig og faglig udvikling gennem tæt dialog med din leder
 • 2 barnets første sygedage og 2 omsorgsdage pr. barn
 • Rigtig god mulighed for fleksibilitet 
 • Dygtige ledere og kolleger, som gerne vil samarbejde med os
 • En virksomhed med store ambitioner, men som vægter kultur og værdier som professionalisme og samarbejde 
 • Rig mulighed for at sætte eget præg på alle vores opgaver
Dit arbejdssted bliver i Viborg. Vi har gode erfaringer med at arbejde hjemmefra, så det er selvfølgelig også en mulighed for dig!

Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte IT-forretningspartner Mads Reinholdt Pedersen på tlf. 25 19 94 63 eller leder Kirsten Dencker på tlf. 20 15 35 65.

Læs mere om os på evida.dk/job, og send os din ansøgning, så vi har den senest den 27. maj. 
 
Ansøg
Del i dit netværk


Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark

Læs mere om at arbejde i Evida her
Frist:
Kontaktperson:
Kirsten Dencker Funktionsleder for IT Kundeleverancer
Jobområde: IT
Tiltrædelse: 1. august 2022
Lokation: Viborg
Vi distribuerer gas til mere end 400.000 danske hjem og virksomheder

Evida er hele Danmarks gasdistributør og resultatet af sammenlægningen af HMN Gasnet og Dansk Gas Distribution. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling.

Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer? Elsker du at finde løsninger på problemer, der ikke er set før? Vi søger en række nye kollegaer, der har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar. Har du, hvad der skal til, vil vi elske at få dig med på holdet.
Powered by Emply