Ingeniør eller maskinmester til den grønne omstilling

Gasnettet er en del af Danmarks kritiske infrastruktur. Mere end 375.000 hjem og 35.000 virksomheder er afhængige af, at gassen flyder 365 dage om året – 24 timer i døgnet. Og her kommer du ind billedet som vores nye kollega.

I Evida tegner, bygger og vedligeholder vi nemlig de mere end 18.000 kilometer ledningsnet, der fordeler gas rundt i hele landet. Vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet. Hvis du, ligesom os, er drevet af at løse komplicerede udfordringer, kan du blive en del af holdet i Evida.

En bred vifte af arbejdsopgaver
Som Maskinmester/ingeniør i vores afdeling for Infrastruktur vil du blandt andet skulle løse opgaver inden for følgende områder:

Fordelingsnet (stålnet), distributionsnet (plastnet), MR-stationer (måle og regulatorstationer) og ventiler. Her får du til opgave at

  • støtte og bistå afdelingens fagansvarlige
  • sikre at lovgivningen og diverse myndighedskrav overholdes
  • deltage i planlægning af udførelsen af omlægninger af ledningsnet
  • ajourføre og kvalitetssikre teknisk dokumentation
  • yde teknisk support til de udekørende gasteknikere
  •  yde teknisk support og støtte til projektafdelingen

Del ud af din viden
Du får en vigtig rolle, hvor du får mulighed for at trække på hele din erfaring og samtidig får rig lejlighed til at udvikle dine faglige kompetencer yderligere. Da vi gerne vil udnytte og udvikle dine kompetencer til fulde, vil du også kunne få opgaver inden for andre områder.

Det er således en stilling med mange facetter, som kræver høj faglighed og indsigter. Derfor er vi på udkig efter en kollega med minimum tre års erfaring som maskinmester eller ingeniør.

Vi tilbyder
Du bliver en del af et team, hvor omgangstonen er uformel, og hvor samarbejde, effektivitet og sikkerhed er i højsædet. I teamet lægger vi stor vægt på at være gode kolleger, og at vi kan være stolte af det, vi gør. Du får en bred kontaktflade internt, hvor dine tætteste kollegaer kommer fra funktionen Infrastruktur

Arbejdsstedet er Stenlille, men du må regne med aktiviteter på Evidas andre lokationer i Viborg og Middelfart af og til.
Det er en fast stilling, og for at fastholde et højt fagligt niveau blandt vores medarbejdere tilbyder vi løbende mulighed for videreuddannelse.

Bliv en del af holdet
Vi har travlt og mangler dig, så send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt, da vi løbende indkalder til samtaler.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Infrastruktur Heine Munk på telefon 25 19 41 38.

Ansøg
Del i dit netværk


Merløsevej 1B, 4296, Nyrup, Denmark

Læs mere om at arbejde i Evida her
Frist: Hurtigst mulig
Kontaktperson:
Heine Munk Leder af Infrastruktur
Jobområde: Anlæg, teknik og drift
Tiltrædelse: Hurtigst mulig
Lokation: Stenlille
Vi distribuerer gas til mere end 400.000 danske hjem og virksomheder

Evida er hele Danmarks gasdistributør og resultatet af sammenlægningen af HMN Gasnet og Dansk Gas Distribution. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling.

Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer? Elsker du at finde løsninger på problemer, der ikke er set før? Vi søger en række nye kollegaer, der har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar. Har du, hvad der skal til, vil vi elske at få dig med på holdet.
Powered by Emply