Executive Assistant / Intern konsulent til Evidas CCO

Vil du være med i forreste række, når fremtidens infrastruktur til transport af grønne gasser, brint og CO2 skal udvikles?

Som Executive Assistant/ Intern konsulent indgår du i vores CCOs ledelsesteam. Du vil i tæt samarbejde med ledelsesteamet lede strategiske processer og tiltag, drive dagsordenen på ledermøder og indgå i større tværorganisatoriske projekter på området. Du får en central rolle i vores CCOs hverdag og skal understøtte ham i at strukturere og implementere initiativer og projekter.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • Administrere større projekter på tværs af området og proaktivt levere analyser og beslutningsoplæg
  • Sikre planlægning og fremdrift i opgaver, så CCO er informeret omkring prioriteter, udfordringer og deadlines
  • Støtte op om og følge op på strategiske og forretningsudviklende projekter – i nogle tilfælde driver du dem selv som lead på projekterne
  • Understøtte og hjælpe med til at sikre økonomisk og budgetmæssigt overblik
  • Tage initiativ i forhold til at understøtte rettidig og datadrevet beslutningstagen
  • Fungere som strategisk front office for CCO
  • Diverse ad hoc-opgaver, små som store

Dine kompetencer
Din forretningsudviklingsværktøjskasse er godt fyldt op med viden fra forretningssupport, projektledelse eller andre relevante områder. Det betyder også, at du har erfaring med at drive processer og projekter i en større organisation.
Du har økonomiforståelse og - erfaring samt en relevant akademisk uddannelse. 
Du er en haj til PowerPoint og Excel – og hvis du kender til Power BI, er du et skridt foran.

På det personlige plan er du nysgerrig og på udkig efter, hvordan du kan forbedre processer og metoder. Du trives med at have en stor kontaktflade i dit daglige arbejde og med at koordinere mange sideløbende projekter – uden at miste fokus på den enkelte opgave. Du bringer dig hurtigt på banen som en vellidt samarbejdspartner med god integritet. Det bruger du aktivt til at få andre som medspillere i dine projekter.

Som forandringsagent arbejder du selvstændigt, løsningsorienteret og struktureret.

Evida går forrest i den grønne omstilling
I Evida arbejder vi hver eneste dag målrettet på at finde løsninger, der sikrer, at vi anvender biogas, CO2 og brint i fremtiden. Som Executive Assistant/Intern konsulent bliver du en del CCOs hold, som har både visionen og motivationen til at forandre Danmarks energiforsyning. Rejsen er først lige gået i gang, så du får mulighed for at være med til at bygge noget stort.
 Se vores video om brint her

Hos os får du alle muligheder for at sætte dine kompetencer i spil. Gode kollegaer i egen og andre afdelinger er klar til at løfte opgaverne sammen med dig.

Du får arbejdssted på vores hovedkontor i Viborg, og ansættelsesstart er hurtigst muligt. Evida er en fleksibel arbejdsplads med fokus på balancen mellem arbejds- og privatliv. Derfor er der gode muligheder for at arbejde hjemmefra.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CCO, Henrik Jensen, på mail henje@evida.dk.
Vi ser frem til at høre fra dig: Send os din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. 

Ansøg
Del i dit netværk


Vognmagervej 14, 8800 Viborg

Læs mere om at arbejde i Evida her
Frist: Så snart som muligt - vi holder samtaler løbende
Kontaktperson:
Henrik Jensen Kommerciel Direktør, CCO
Jobområde: Forretningsudvikling, Planlægning & Anlæg
Tiltrædelse: Så snart som muligt efter aftale
Lokation: Viborg
Vi distribuerer gas til mere end 400.000 danske hjem og virksomheder

Evida er hele Danmarks gasdistributør og resultatet af sammenlægningen af HMN Gasnet og Dansk Gas Distribution. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling.

Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer? Elsker du at finde løsninger på problemer, der ikke er set før? Vi søger en række nye kollegaer, der har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar. Har du, hvad der skal til, vil vi elske at få dig med på holdet.
Powered by Emply