Evida søger en erfaren og stærk HR-udviklingsprofil

Lige nu står Evida og energimarkedet over for en række forandringer. Velkendte rammer brydes ned, og Evida bygger en helt ny virksomhed, hvor der skal findes nye løsninger og nye veje til fremtidens grønne energi.  Løsninger, der ikke alene vil sætte et tydeligt præg på Evida, men også på samfundet i de kommende år. 

Samtidig er vi midt i en spændende organisationsudviklingsproces, så vi har en masse centrale HR-opgaver, der presser sig på, lige fra organisations- og kompetenceudvikling, udvikling af HR-processer, rekrutteringer, m.m. Som vores nye kollega kommer du til at arbejde både konceptuelt og strategisk og tæt på forretningen som HR-partner.  

En bred vifte af opgaver
Vi er et HR-team på 6: en chef, to HR-partnere og tre med fokus på HR-kerneopgaver. Vi søger en ny kollega med erfaring fra organisationsudvikling, organisatoriske reviews og strategisk kompetenceudvikling. Du skal i tæt samspil med de to andre partnere udvikle og implementere vores HR-processer og årshjul - og samtidig fungere som sparringspartner for chefer og ledere. Vi bevæger os på alle niveauer, så du skal være klar til at få dine kompetencer sat i spil på hele HR-paletten.

Du skal blandt andet:
 • Have særligt fokus på udvikling og implementering af organisatoriske reviews, people reviews, talentudvikling herunder graduate-program
 • Etablere stærke partnerskaber på tværs af alle ledelsesniveauer og understøtte strategi og forretning
 • Arbejde med ledelsesudvikling og forandringsledelse bl.a. gennem fokus på ledelsesadfærd
 • Udvikle koncepter, HR-værktøjer og processer til en meget forskelligartet gruppe af ledere og medarbejdere
Dit succeskriterie? Efter de første måneder regner vi med, at du helt naturligt inddrages i vores lederes strategiske overvejelser omkring balancen mellem mennesker, organisation og forretning.

Din profil
Du har en stærk HR-udviklingsprofil med minimum 5 års erfaring indenfor organisations- og lederudvikling. Vi har brug for, at du har erfaring med implementering af udviklingsprocesser som for eksempel organisatoriske reviews, people reviews og strategisk kompetenceudvikling. Vi håber også, at du kan bidrage til og inspirere os til yderligere brug af HR-data.

Du har relevant uddannelse og erfaring: Du kommer sikkert fra en større organisation, hvor du har arbejdet med HR-koncepter og -processer, og du har lyst til at bringe den erfaring i spil i en mindre organisation i stor forandring. Her vil du få mulighed for at komme tæt på forretningen, men du vil samtidig spille en nøglerolle i at udvikling og modne den måde, vi arbejder med organisationsudvikling og kompetenceudvikling.

Som person er du er en aktiv selvstarter, der proaktivt tager fat i områder, vi kan udvikle os på. Du har integritet, en veludviklet situationsfornemmelse og du skaber naturligt konstruktive og udviklende relationer og dialoger på alle niveauer.

Vi tilbyder
Vi sætter pris på kolleger, som kan og vil på egen hånd og sammen med andre, og vi sætter en ære i at finde løsninger sammen.
Hos os kan du i fællesskab med mere end 430 dygtige kollegaer blive en vigtig brik i Danmarks energiforsyning og dermed også i den grønne omstilling.

Du får:

 • God onboarding og tæt sparring med dine nye kolleger
 • Selvstændige ansvarsområder, men med sparring og support fra resten af teamet
 • Personlig og faglig udvikling og god sparring med din leder
 • 2 barnets første sygedage og 2 omsorgsdage pr. barn
 • Rigtig god mulighed for fleksibilitet, herunder op til 2 dage om ugen, hvor du arbejder hjemmefra
 • Dygtige ledere og kolleger, som gerne vil samarbejde med os i HR
 • En virksomhed med store ambitioner, men som vægter kultur og værdier som professionalisme og samarbejde 
 • Rig mulighed for at sætte eget præg på alle vores opgaver
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-chef Claes Nielsen på tlf. 2333 8607 eller HR-seniorpartner Cecilie Højland Strøbech på tlf. 4177 0150.

Send os din ansøgning senest 17. maj 2022. Vi afholder første samtaler d. 1. juni 2022.

Om Evida
Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer?
Evida er Danmarks nationale gasdistributør. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi bygger en ny virksomhed op samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling.
Hver eneste dag står vi over for store forandringer. Vi skal sammen finde nye løsninger og nye veje til bedre energi. Det kræver mange hænder til at løfte opgaven. Og det kræver mod på at finde løsninger på problemer, der ikke er set før. 
 

 

Ansøg
Del i dit netværk


Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark

Læs mere om at arbejde i Evida her
Frist:
Kontaktperson:
Claes Nielsen HR-chef
Jobområde: HR
Tiltrædelse: Så snart som muligt efter aftale
Lokation: Viborg
Vi distribuerer gas til mere end 400.000 danske hjem og virksomheder

Evida er hele Danmarks gasdistributør og resultatet af sammenlægningen af HMN Gasnet og Dansk Gas Distribution. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling.

Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer? Elsker du at finde løsninger på problemer, der ikke er set før? Vi søger en række nye kollegaer, der har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar. Har du, hvad der skal til, vil vi elske at få dig med på holdet.
Powered by Emply