Energiplanlægger til den grønne omstilling af energisystemet

-Vil du arbejde i hjertet af Danmarks kritiske infrastruktur?

Evida bærer et stort ansvar for energiforsyningen i Danmark. Vi har ansvaret for de mere end 18.000 kilometer rør, der fordeler gassen. Og vi leverer varme til 375.000 hjem og energi til 35.000 virksomheder. Vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber en forandring, kan det mærkes i hele samfundet. 

Hver eneste dag står vi over for store forandringer. I disse år gør vi gassen grøn, og snart kommer brint til at spille en nøglerolle i Danmarks energisystem.

Du vil blive placeret centralt som en del af vores planlægningsteam i vores udviklingsafdeling. Her kommer du til at udarbejde tekniske og økonomiske analyser inden for energiområdet, blandt andet af den seneste klimaaftales betydning for gasnettet og gassens rolle i energiforsyningen, eksempelvis som reserve- og spidslast i el- og varmeforsyningen.

Du kommer til at levere analyser, som belyser gassens rolle og potentiale i industrien. Du skal også bidrage i den strategiske energiplanlægning, og du får også opgaver i vores Task Force af specialister, som skal sikre, at udfasningen af fossile brændsler til opvarmning planlægges og koordineres med centrale aktører som kommuner, fjernvarmeselskaber og elnetselskaber.

Din profil
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse, måske som ingeniør -  med fokus på økonomiske tekniske analyser - måske inden for energiplanlægning eller energiteknologi. Du har gode evner og nysgerrighed inden for både økonomi og politisk forståelse. Du har erfaring med og interesse for at arbejde med klima- og energipolitiske emner.

Dine analytiske kompetencer er stærke, og du har erfaring med at indsamle data fra forskellige kilder og undersøgelser – f.eks. via Excel, Power BI mv., så vi opnår det bedst mulige grundlag for at træffe kvalificerede beslutninger og videreformidle valide resultater.

Du er kommunikativt stærk, trives med udadvendte opgaver, og du formidler motiverende, enkelt og forståeligt. Du er grundig men samtidig effektiv og i stand til at eksekvere.

Vi tilbyder
Du kommer til at indgå i et stærkt fællesskab af analytikere og forretningsudviklere, som alle er med til at løfte opgaverne og trække i samme retning som dig. 
Da vores team er relativt nyetableret, får du mulighed for at præge arbejdsformen og -kulturen, ligesom du får stor indflydelse på egen hverdag og egne opgaver.

Du får arbejdsplads på vores hovedkontor i Viborg.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Systemplanlægning Tina Schou på telefon 4070 5870.

 

Ansøg
Del i dit netværk


Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark

Læs mere om at arbejde i Evida her
Frist: Så snart som muligt
Kontaktperson:
Tina Schou Leder af Systemplanlægning
Jobområde: Marked og forretningsudvikling
Tiltrædelse: 1. december 2022
Lokation: Viborg
Vi distribuerer gas til mere end 400.000 danske hjem og virksomheder

Evida er hele Danmarks gasdistributør og resultatet af sammenlægningen af HMN Gasnet og Dansk Gas Distribution. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling.

Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer? Elsker du at finde løsninger på problemer, der ikke er set før? Vi søger en række nye kollegaer, der har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar. Har du, hvad der skal til, vil vi elske at få dig med på holdet.
Powered by Emply