El-ingeniør med passion for den grønne fremtid

Er du passioneret omkring udvikling og kvalitetssikring af elektriske konstruktioner, designs og dokumenter? Trives du med at forme og vedligeholde koncepter samt levere teknisk support? Og kan du tilføre positiv energi til arbejdsdagen? Vil du arbejde i fronten for den grønne omstilling?

Hvis ja, så er det måske dig, vi leder efter! Vi søger en dygtig el-ingeniør til vores afdeling inden for 'Kontrol og Automation' hos Evida. I rollen som el-ingeniør hos os vil du blive ansvarlig for en bred vifte af opgaver, herunder driftsrelaterede opgaver samt udfordringer, der kræver specialistviden og faglig udvikling.

Du bliver en del af en fagligt stærk organisation, hvor du har mulighed for at få sparring og støtte fra kolleger inden for dit eget område og på tværs af organisationen og fagligheder.

Dine primære ansvarsområder inkluderer:

 • Udvikling og vedligeholdelse af koncepter og designs inden for elektrisk styring.
 • Kvalitetssikring og udarbejdelse af el-dokumentation ved hjælp af PC Schematic eller tilsvarende værktøjer.
 • Tilsyn og samarbejde med rådgivere og leverandører.
 • Formulering og opfølgning på kvalitetsmål.
 • Driftsovervågning og -styring.
 • Deltagelse i projektarbejde.
 • Støtte og teknisk assistance til el-teknikere.

Vi tilbyder en spændende stilling med fremragende muligheder for både faglig og personlig udvikling. Du vil opleve en mangesidet onboarding-proces med tæt sparring og støtte fra vores team, selvstændige ansvarsområder samt mulighed for at præge dine opgaver. Desuden tilbyder vi fleksibilitet, herunder mulighed for op til to hjemmearbejdsdage om ugen.

Arbejdsstedet vil være på et af vores kontorer i enten Stenlille, Middelfart eller Viborg, Derudover vil der forekomme arbejdsdage på de andre lokationer.

Den ideelle kandidat vil have:

 • En relevant uddannelse og mindst 2 års erfaring i en lignende rolle eller relevant erhvervserfaring, f.eks. som elektriker eller el-installatør.
 • Evnen til at arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst.
 • En struktureret, analytisk og systematisk arbejdsmetode.
 • En passion for samarbejde med kolleger og en dedikation til at levere resultater inden for dit område.

Lad os sammen skabe succes!

Evida er en virksomhed med store ambitioner, hvor vi prioriterer kultur og værdier som professionalisme, ordentlighed og handlekraft højt. Vi anser en åben kommunikation og samarbejde som afgørende faktorer for at opnå fremragende resultater.

Ved at blive en del af Evida får du mulighed for at arbejde i en spændende og dynamisk branche sammen med motiverede og dygtige kolleger. Du får også mulighed for at opbygge en karriere hos en førende aktør inden for den grønne energiomstilling.

Er du klar til at tage det næste skridt i rollen som vores nye el-ingeniør?

Så send din ansøgning til os. Vi afholder løbende samtaler indtil den rette kandidat findes.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Mal Nygaard, Funktionsleder for Kontrol og Automation, på telefon 2172 6802 eller via e-mail på mal@evida.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på LinkedIn Udskriv Tip en ven


Merløsevej, 1B, 4296, Nyrup

Læs mere om at arbejde i Evida her
Frist: Hurtigst mulig, da vi løbende holder samtaler
Kontaktperson:
Malgorzata Nygaard Funktionsleder for Kontrol og Automation
Jobområde: Operations & IT
Tiltrædelse: Hurtigst mulig
Lokation: Viborg, Stenlille, Middelfart
Vi distribuerer gas til 350.000 danske hjem og virksomheder

Evida er hele Danmarks gasdistributør og resultatet af sammenlægningen af HMN Gasnet og Dansk Gas Distribution. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling.

Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer? Elsker du at finde løsninger på problemer, der ikke er set før? Vi søger en række nye kollegaer, der har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar. Har du, hvad der skal til, vil vi elske at få dig med på holdet.