Driftsøkonom til drifts- og forretningsmæssige analyser i Afregningsteamet

Lige nu står Evida og energimarkedet over for en række forandringer. Velkendte rammer brydes ned, og Evida bygger en ny virksomhed, hvor der skal findes nye løsninger og nye veje til fremtidens grønne energi.  Løsninger, der ikke alene vil sætte et tydeligt præg på Evida, men også på samfundet i de kommende år. 
For at realisere målet om en effektiv drift og en høj grad af dataunderstøttet optimering søger vi en driftsøkonom, der får til hovedopgave at arbejde med drifts- og forretningsmæssige analyser i vores Afregningsteam i Kunder – en stor afdeling på mere end 70 medarbejdere, der driver hele kunderejsen fra kundeservice, afregning og inddrivelse til måledata og aktørkommunikation.

I Afregning er vi p.t. dygtige 16 kolleger: Vi er ved at opbygge et stærkt team, der skal være tovholdere på effektivisering og udvikling af drifts- og udviklingsopgaverne.

Om jobbet
Som driftsøkonom har du fokus på at udarbejde analyser, bidrage til en dataunderstøttet udvikling og drift af afdelingens opgaveløsning og sikre økonomisk resultatopfølgning og rapportering. Du kommer også til at  yde ad hoc rådgivning og assistance til chef og ledere i afdelingen. Du skal være med til at give lederteamet et solidt fundament at træffe beslutninger på. Dine bidrag består bl.a. i at udvikle den rapportering, som skal bruges til at følge op på vores resultater.

Du skal blandt andet stå for drifts- og forretningsmæssige analyser på bl.a.;
 • Forbrugsgrænser
 • Årsafregningstidspunkter
 • Meter-to-cash processer
 • Krydskontroller i billing-systemet
Og du kommer til at indgå i projekter som projektleder eller projektressource på blandt andet
 • Økonomianalyser omkring faktuelle tal samt trends
 • Analyser til besparelser af driftsomkostninger
Vi har mange tværgående projekter, som du også kommer til at deltage i. Da stillingen er nyoprettet, får du stor indflydelse på, hvordan arbejdet struktureres og tilrettelægges.

Din profil
Du er en erfaren analytiker, controller eller processpecialist med relevant højere uddannelse og gerne 4-5 års erfaring fra lignende områder. Det ligger i din natur at være systematisk og vedholdende i din tilgang til opgaver.
Som person er du er en aktiv selvstarter, der proaktivt tager fat i områder, vi kan udvikle os på. Du skal kunne arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst i et miljø, hvor der ofte er stor travlhed og krav til en høj grad af selvledelse.

Vi tilbyder
Vi sætter pris på kolleger, som kan og vil på egen hånd og sammen med andre, og vi sætter en ære i at finde løsninger sammen.
Hos os kan du i fællesskab med mere end 430 dygtige kollegaer blive en vigtig brik i Danmarks energiforsyning og dermed også i den grønne omstilling.
Du får:
 • God onboarding og tæt sparring med dine nye kolleger
 • Selvstændige ansvarsområder, men med sparring og support fra resten af teamet
 • Personlig og faglig udvikling og god sparring med din leder
 • 2 barnets første sygedage og 2 omsorgsdage pr. barn
 • Rigtig god mulighed for fleksibilitet, herunder op til 2 dage om ugen, hvor du arbejder hjemmefra
 • Dygtige ledere og kolleger på tværs i Evida, som gerne vil samarbejde med os i Afregning
 • En virksomhed med store ambitioner, men som vægter kultur og værdier som professionalisme og samarbejde 
 • Rig mulighed for at sætte eget præg på alle vores opgaver
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Afregning Marc Nedergaard Nielsen på tlf. 4273 1002.

Send os din ansøgning senest 1. juni 2022. Vi afholder første samtaler d. 13. juni 2022.

Om Evida
Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer?
Evida er Danmarks nationale gasdistributør. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi bygger en ny virksomhed op samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling.
Hver eneste dag står vi over for store forandringer. Vi skal sammen finde nye løsninger og nye veje til bedre energi. Det kræver mange hænder til at løfte opgaven. Og det kræver mod på at finde løsninger på problemer, der ikke er set før. 


 
Ansøg
Del i dit netværk


Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark

Læs mere om at arbejde i Evida her
Frist:
Kontaktperson:
Marc Nedergaard Nielsen Funktionsleder, Kundeafregning & Debitor
Jobområde: Kunder
Tiltrædelse: 1. august eller efter aftale
Lokation: Viborg
Vi distribuerer gas til mere end 400.000 danske hjem og virksomheder

Evida er hele Danmarks gasdistributør og resultatet af sammenlægningen af HMN Gasnet og Dansk Gas Distribution. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling.

Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer? Elsker du at finde løsninger på problemer, der ikke er set før? Vi søger en række nye kollegaer, der har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar. Har du, hvad der skal til, vil vi elske at få dig med på holdet.
Powered by Emply