Data Engineer

Motiveres du af have styr på principper og teknologier inden for lagring, håndtering og tilgang til data i forskellige systemer, og har du et godt forretningsorienteret datafundament, så er der her en spændende stilling som Data Engineer hos Evida.

Evida og det danske gassystem spiller en vigtig rolle i Danmarks grønne omstilling. Vi sørger for, at biogas fra de mange danske anlæg rundt om i landet kommer ind i gassystemet i stedet for naturgas, og på sigt kan det også være brint og CO2, som skal i rørene. Som nationalt selskab er vi ansvarlige for sikker og stabil leverance af gas til produktion, transport og opvarmning over hele landet.

Som Data Engineer hos Evida bliver du en del af en afdeling med dygtige, dedikerede og stærke kolleger, der arbejder med at strukturere, håndtere og visualisere data effektivt, så der skabes et grundlag for at træffe stærke datadrevne beslutninger. 

Du har det store overblik og har styr på modeller og teknikker til fremskaffelse og integrering af forskellige data på tværs af domæner, platforme og forskellige teknologier. En del af dit ansvarsområde er at have styr på principper og teknologier inden for lagring, håndtering og tilgang til data i de forskellige systemer. Arbejdet kræver et godt forretningsorienteret datafundament, som du skal være med til at udvikle.

Du skaber rammerne for at gemme og vise data. Du udvikler og etablerer databaser og dataintegrationer mellem systemer. Dit fokus er på masterdata, datakilder og integrationer/data-pipelines på tværs af systemer, Data Warehouse, BI-løsninger m.v. 

Dine primære opgaver er bl.a.:

 • Databearbejdning/sourcing til et Data Warehouse
 • Dimensional modellering af datavarehuse 
 • Source data fra cloud og on-prem kildesystemer
 • Integrere data i datavarehusets dimensionelle datamodel
 • Optimere dataflows med store datamængder i SQL
 • Hente data fra API’er (REST)
 • Understøtte/sparring med kollegaer, der har fokus på front-end 
 • Være med til at sikre, at den dimensionelle modellering følges af hele teamet
 • Evaluere løsningsforslag fra kolleger.

De specifikke opgaver tilpasses dine kompetencer og erfaringer i forhold til de øvrige kolleger i teamet.

Du tilbydes:

 • God on-boarding og tæt sparring med dine kolleger
 • Selvstændige ansvarsområder, men med sparring og support fra resten af teamet
 • Personlig og faglig udvikling og sparring med leder
 • God mulighed for fleksibilitet, herunder op til to dage om ugen, hvor du kan vælge at arbejde hjemmefra
 • Dygtige ledere og kolleger på tværs af Evida
 • En virksomhed med store ambitioner, men som vægter kultur og værdier som professionalisme, ordentlighed og handlekraft 
 • Rig mulighed for at sætte dit eget præg på alle opgaver.

Du tilbydes frem for alt en spændende stilling med gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling. Du får en god on-boarding med tæt sparring og support fra resten af teamet, selvstændige ansvarsområder og rig mulighed for at sætte dit eget præg på alle opgaver. Derudover er der god mulighed for fleksibilitet, herunder op til to hjemmearbejdsdage. 

Evida har store ambitioner og vægter kultur og værdier som professionalisme, ordentlighed og handlekraft højt. Evida har ligeledes en åben kultur, hvor samarbejde og gode kommunikationsevner er forudsætninger for at opnå gode resultater. Du får mulighed for at arbejde i en spændende og udviklende branche sammen med andre motiverede og dedikerede kolleger. Ved at blive en del af Evida får du mulighed for at få en karriere hos et førende energiforsyningsselskab indenfor en spændende og voksende branche. 

Du har en relevant videregående uddannelse som f.eks. cand.merc.IT, cand.IT, datamatiker eller lignende, hvor du blandt andet har arbejdet med statistik, store mængder data, kodning, Data Warehouse, platformsudvikling m.v. Alternativt har du erfaring som backend-udvikler, hvor du har løst opgaver, der minder om ansvarsområderne i denne stilling.

Du har 3 - 5 års erfaring fra en stilling som Data Engineer, Backend-Udvikler, Business Analyst, Business Insights Specialist, BI-udvikler m.v. Det vigtigste er dog, at du har forståelse for, hvordan udviklingen af Data Warehouse løsninger kan understøtte den valgte dataarkitektur og ønskerne til udstilling, visualisering og anvendelse af data i organisationen, har erfaring med udvikling af Data Warehouse løsninger, udvikling og brug af ETL-værktøjer og SQL-databaser samt BI udvikling og arkitektur og endeligt har du modelleret dimensionelle datamodeller, der understøtter organisationens behov.

Du er kollegial, løsningsorienteret og selvstændig. Din tilgang til arbejdet er struktureret, analytisk og systematisk. Du er passioneret omkring dit arbejde, ligesom du går til dine opgaver med en blanding af stolthed og professionalisme. Du er ansvarsbevidst i forhold til deadlines og aftaler og du bidrager til et positivt og professionelt arbejdsmiljø. Du er tillige serviceorienteret, tillidsvækkende og i besiddelse af et godt personligt drive. Du motiveres af samarbejdet med kollegerne og af at skabe resultater indenfor dit felt. Det er vigtigt, at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner og at du forstår både dine kollegers og organisationens behov.

Er du interesseret i at høre mere om Evida og stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Kompetent A/S ved Managing Partner Karsten Romby på telefon 2524 0260 eller Partner Louise Koldborg på mobil 2060 2350. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøg via dette link.

 

Del i dit netværk Del på Facebook Del på LinkedIn Udskriv Tip en ven


Vognmagervej 14 i Viborg

Læs mere om at arbejde i Evida her
Frist: Så snart som muligt via Kompetent
Jobområde: Operations & IT
Tiltrædelse: Så snart som muligt efter aftale
Lokation: Viborg
Vi distribuerer gas til mere end 400.000 danske hjem og virksomheder

Evida er hele Danmarks gasdistributør og resultatet af sammenlægningen af HMN Gasnet og Dansk Gas Distribution. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling.

Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer? Elsker du at finde løsninger på problemer, der ikke er set før? Vi søger en række nye kollegaer, der har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar. Har du, hvad der skal til, vil vi elske at få dig med på holdet.