Cloud Administrator

Løft din omfattende erfaring med drift af kritiske systemer og Microsoft cloud-løsninger til næste niveau, og bliv en central aktør i Evidas videre rejse i brugen af cloud-baseret teknologi.

Evida bærer et stort ansvar for energiforsyningen i Danmark og har ansvaret for mere end 18.000 kilometer rør, der fordeler gas rundt i det meste af landet. Det er en rolle og betydning som forpligter, og når der skabes forandringer og nye løsninger, kan det mærkes i hele samfundet. 
Lige nu står Evida og energimarkedet overfor en række forandringer. Velkendte rammer brydes ned og Evida bygger en helt ny virksomhed, hvor der skal findes nye løsninger og nye veje til fremtidens energi.  Løsninger, der ikke alene vil sætte et tydeligt præg på Evida, men også på samfundet og klimaet i de kommende år.

Dygtig teknisk profil med sans for samarbejde

Du bliver en central aktør i den videre udvikling af Evidas it-infrastruktur, og det er derfor vigtigt ,at du evner at bringe din faglighed i spil sammen med kompetente kolleger og sikre høj kvalitet i udvikling, installation, drift, service og support.
Du kan nikke genkendende til de fleste af følgende områder:

  • Indgående erfaring med cloudløsninger og infrastruktur på Azure platformen, og det vil være en fordel, hvis du er certificeret i Azure Fundamentals/Solutions
  • Kendskab til Azure Active Directory
  • Erfaring med PowerShell
  • Erfaring med ARM Templates eller Bicep
  • Kendskab eller erfaring med E5 licens
  • Kendskab til Azure DevOps Pipelines
  • Kendskab til Windows Server
  • ITIL kendskab
  • Gerne kendskab til ITSM systemer – eksempelvis ServiceNow
  • Gerne kendskab til Microsoft Power Platform

Til gengæld får du en bred spillebane i en organisation med flad struktur. Så at gøre en tydelig forskel og sætte et markant aftryk er ikke blot en mulighed, men faktisk en forventning.

Fokus på detaljen og dyb forståelse af helheden
Du har en relevant it-baggrund på minimum bachelor-niveau, som er suppleret med minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling som systemadministrator i en større, kompleks organisation. Vi forventer, at du har høj faglighed, og igennem flere år har arbejdet med it-drift i Cloud / Azure miljøer.

For dig er det naturligt at arbejde systematisk og se helheder i løsninger, men hele tiden med fokus på detaljerne. Du er vant til at indgå i en afklarende dialog med kollegaer, og kan begå dig i et team med forskellige fagligheder og tilgange, så I sammen tænker smart, og finder den kloge løsning. Du er stærk kommunikativt – både med kollegaer, slutbrugere og interne og eksterne samarbejdspartnere.

Du trives i en organisation under forandring, og du drives af kontinuerlig læring og udvikling. Dit naturlige drive er højt, og du evner dygtig selvledelse.

Som cloud administrator bliver du en del af IT Drift & Support og referer til Funktionsleder Maja Christensen. Vi håber, at du trives med alsidige arbejdsopgaver og har lyst til at blive en del af et team med høj faglighed, hvor det gode arbejdsmiljø og humør vægtes højt.

Dit arbejdssted er på Evida’s hovedkontor i Viborg, men der kan forekomme ture til Evida’s øvrige lokaliteter i Middelfart, Stenlille og Hørsholm. Kørekort er derfor et krav.

Vil du vide mere
Evida er det statslige distributionsselskab, som distribuerer gas til godt 400.000 danske gasforbrugere og står for drift og vedligehold af det så godt som landsdækkende gasdistributionsnet. Evida er et resultat af sammenlægningen af HMN GasNet og Dansk Gas Distribution, som fandt sted 1. oktober 2019 og har fra 1. januar 2021 Finansministeriet som ejer i et offentligt aktieselskab med egen bestyrelse.

Du kan læse mere om Evida her

Ansættelsesprocessen varetages i samarbejde med Brinch & Partners. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Lars Møller Pedersen på tlf. 4273 3842  eller mail: lmp@brinchpartners.dk

Ansøg via dette link.

Del i dit netværk Del på Facebook Del på LinkedIn Udskriv Tip en ven


Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark

Læs mere om at arbejde i Evida her
Frist: Så snart som muligt via Brinch & Partners
Kontaktperson:
Lars Møller Pedersen Ekstern konsulent
Jobområde: Operations & IT
Tiltrædelse: Så snart som muligt efter aftale
Lokation: Viborg
Vi distribuerer gas til mere end 400.000 danske hjem og virksomheder

Evida er hele Danmarks gasdistributør og resultatet af sammenlægningen af HMN Gasnet og Dansk Gas Distribution. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling.

Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer? Elsker du at finde løsninger på problemer, der ikke er set før? Vi søger en række nye kollegaer, der har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar. Har du, hvad der skal til, vil vi elske at få dig med på holdet.