Category Manager, Project Procurement

Kategoriserer du dig selv, som effektiv og visionær Category Manager? Køber du ind på at bringe værdifuld brancheerfaring frem og skabe reelle resultater? Og er du dygtig til at udvikle nøglerelationer med strategiske partnere og forpligtet til at arbejde for at sikre, at en virksomhed hele tiden bevæger sig i den rigtige retning? 

Så har vi dit næste karriereskridt her.

Vi søger en Category Manager for Project Procurement til at udvikle, strukturere og implementere kategoristruktur samt indkøbsstrategier for Evida. I stillingen bliver du ansvarlig for Evidas udbudsprocesser, herunder være ansvarlig for at skabe en standardiseret udbudsproces for kategoriområdet. 

Dine opgaver vil bestå af: 

 • Fagligt ansvar for category teamet, herunder for tilknyttede KPI for Project Procurement.
 • Bevare et konsekvent fokus på optimering af indkøbsprocesser.
 • Arbejde tæt sammen med stakeholders på alle niveauer.
 • Styring af pipeline af sourcingprojekter.
 • Lede forhandlingsprocesser med leverandører.
 • Fastsætte rammer for kontraktstyringen. 


Hvem er du?

 • Du besidder en ’can-do’ udstråling, er initiativrig og drives af lysten til at levere resultater. 
 • Du er analytisk stærkt og går struktureret til værks samt har stærke forhandlingsevner. 
 • Du er nysgerrig og har en kritisk sans, som gør dig i stand til at udfordre og forbedre status quo.
 • Du trives med at blive målt på de resultater, du skaber gennem salg og indtjening.
 • Du har erfaring med etablering og udvikling af kategoriområder. 
 • Har 4-5 års anciennitet inden for feltet eller i en lignende stilling. 
 • Du sætter pris på dine gode kolleger, og du indgår helt naturligt som en medspiller for både kollegaer og eksterne samarbejdspartnere.
 • Du begår dig ubesværet på dansk og engelsk, samt har en solid erfaring med Office-pakken. 

Hos os lykkes du på den korte bane, når du har dannet dig et overblik over opgaverne, får analyseret og leveret en strategi til dit dedikerede område. På den lange bane lykkes du, når du proaktivt deltager i udviklingen af Procurement som funktion i dag og i fremtiden.

Som arbejdsplads vil du opleve, at Evida prioriterer den sunde balance, for vi mener, at der skal være plads til det hele menneske – til både arbejds- og privatliv. 

Din arbejdsgang vil være på Evidas hovedkontor i Viborg, men vi har også en høj fleksibilitet, og tilbyder derfor op til to hjemmearbejdsdage om ugen. I pendlerafstand kan du nemt komme fra Aalborg, Holstebro, Silkeborg, Skive eller noget helt femte, det er helt op til dig. Den bedste del af jobbet er, at du bliver en del af et stærkt og energisk team med stor holdånd. 

Den praktiske og sidste del 
Vi holder løbende samtaler indtil den rette kandidat er fundet. Send os derfor din ansøgning hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Ivan Smedegaard Meic, leder af strategisk indkøb, på mail ivsme@evida.dk eller tlf. +45 2519 4111. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på LinkedIn Udskriv Tip en ven


Vognmagervej 14 i Viborg

Læs mere om at arbejde i Evida her
Frist: Så snart som muligt
Kontaktperson:
Ivan Smedegaard Meic Leder, Strategisk Indkøb
Jobområde: Forretningsudvikling, Planlægning & Anlæg
Tiltrædelse: Så snart som muligt efter aftale
Lokation: Viborg
Vi distribuerer gas til mere end 400.000 danske hjem og virksomheder

Evida er hele Danmarks gasdistributør og resultatet af sammenlægningen af HMN Gasnet og Dansk Gas Distribution. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling.

Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer? Elsker du at finde løsninger på problemer, der ikke er set før? Vi søger en række nye kollegaer, der har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar. Har du, hvad der skal til, vil vi elske at få dig med på holdet.