Analytisk stærk koordinator til ledelsesstøtte

Vil du være en del af Danmarks energiforsyning, og brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer?
Vi søger en analytisk koordinator, der har kompetencerne og evnerne til at understøtte ledergruppen med en bred pallette af administrative opgaver. Har du, hvad der skal til, vil vi elske at få dig med på holdet.

Din arbejdsdag
Som vores nye analytiske koordinator kommer du til at arbejde tæt sammen med lederteamet i Anlæg & Teknik. Du får en hverdag med alsidige arbejdsopgaver, hvor fællesnævneren for dem alle er, at du medvirker til at dine kollegaer i ledergruppens arbejde sker så gnidningsfrit som muligt. Du får ansvaret for at holde blikket på fremtiden og hvordan gasinfrastrukturen skal forandres for at Evida kan drive et effektivt grønt gassystem med mere biogas og nye gasser som Brint og CO2. Du kommer bl.a. til at bistå ledergruppen med oplæg til beslutninger, indstillinger og gennem projektledelsesopgaver i forbindelse med interne udviklingsprojekter. Derudover vil du også være tovholder på ledelsesrapporteringen og være med til at sikre ensartethed.

Nogle af dine andre opgaver kan eksempelvis være:
  • Diverse ad hoc-administrative opgaver. Eksempelvis oprettelsen af indkøbsordrer
  • Indkaldelse til møder og evt.  mødereferater
  • Medvirke til struktureringen af nye administrative processer
  • Forestå udarbejdelsen af rapportering for den tekniske afdeling. Herunder at indhente data og udarbejde analyser ud fra forskellige opstillede målsætninger.
  • Udarbejdelse af årsrapport for afdelingen
  • Tovholder på den administrative del af vores ”Teknisk årsrapport”.

Dine kvalifikationer
Vi søger dig, der har et godt humør, er handlekraftig og kvalitetsbevidst, ligesom vi forventer, at du arbejder effektivt og struktureret. Det er vigtigt, at du har et stort overblik - også under pres – og at du er serviceminded og god til samarbejde.

Det, du afleverer, er gennemarbejdet og gennemtænkt. Du er fleksibel og trives i et tempofyldt miljø, og du er i stand til at styre en række opgaver samtidig – uden at miste opmærksomheden på detaljen.

Du har en relevant akademisk baggrund med erfaring fra drift, teknisk afdeling eller produktion samt 4-5 års erfaring fra en lignende rolle.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en udfordrende stilling i en spændende virksomhed midt i den grønne omstilling. Du bliver en del af et team, hvor omgangstonen er uformel, og hvor samarbejde og effektivitet er i højsædet. I teamet lægger vi stor vægt på at være gode kollegaer, og at der skal være plads til både faglig og personlig udvikling.

Du vil få arbejdssted på Evidas hovedkontor, som er placeret i Viborg, men vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads, hvor der er mulighed for hjemmearbejde i op til halvdelen af tiden.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teknisk Chef Jens Toft på tlf. 21 71 85 13 eller mail jento@evida.dk.

Om Evida
Evida udgør en helt central del af den danske energiforsyning og ejer og vedligeholder det nationale gasnet i Danmark og har i dag kunder, som består af private husstande, erhvervsvirksomheder, industri og kraftvarmeværker. Evida arbejder målrettet på at udnytte Danmarks store potentiale for grøn gas og er en af de vigtigste medspillere til at understøtte ambitionerne om at fastholde Danmark som et af de førende lande til at sikre grøn forsyning på energiområdet.
Ansøg
Del i dit netværk


Vognmagervej 14, 8800, Viborg, Denmark

Læs mere om at arbejde i Evida her
Frist:
Kontaktperson:
Jens Toft Teknisk Chef
Jobområde: Anlæg, teknik og drift
Tiltrædelse: Hurtigst mulig og senest 1. august
Lokation: Viborg
Vi distribuerer gas til mere end 400.000 danske hjem og virksomheder

Evida er hele Danmarks gasdistributør og resultatet af sammenlægningen af HMN Gasnet og Dansk Gas Distribution. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling.

Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer? Elsker du at finde løsninger på problemer, der ikke er set før? Vi søger en række nye kollegaer, der har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar. Har du, hvad der skal til, vil vi elske at få dig med på holdet.
Powered by Emply