Analytiker til spændende nyoprettet stilling

Evida er Danmarks gasdistributør. Vi har samlet den danske gasdistribution i ét selskab med ansvaret for 400.000 kunder, 18.000 km ledningsnet og med flere end 450 medarbejdere. Du kan være med til at skabe en forandring, der ikke alene får betydning for opbygningen af Evida, men også for fremtidens energiforsyning i Danmark. Forandring handler om at skabe noget nyt, flytte sig og skifte retning, men forandring kræver også, at du tør gå forrest og følge nye veje. Hvis du kan se dig selv i dette, kan du blive en vigtig brik i Evidas historie.

For at realisere målet om en effektiv drifts- og vedligeholdelsesindsats, søger vi en analytiker, der får til hovedopgave at arbejde med en dataunderstøttet udvikling af afdelingens opgaveløsning.
Drift og Vedligehold er ved at opbygge et stærkt team af projektledere og analytikere, der skal være tovholdere på effektivisering og udvikling af drifts- og udviklingsopgaverne, og du vil indgå i et stærkt fagligt miljø med dygtige kolleger. 

Drift og Vedligehold har 180 medarbejdere og består af seks afdelinger fordelt på tre lokationer. I alt 120 kolleger er udekørende driftsteknikere. Hertil kommer driftssupportere, lager og logistik eksperter samt driftsplanlæggere. Samlet er det et meget spændende fagligt miljø med stor ekspertise inden for drift og vedligehold.

Om jobbet
Din opgave bliver at levere dataunderstøttelse til afdelingsledelsen i de ledelsesmæssige beslutninger, der skal til for at sikre en effektiv drift. Du får derfor ansvaret for ledelsesrapportering og rapportering af vores drifts- og vedligeholdelsesopgaver. Du kommer samtidig til at levere analyser og beslutningsoplæg til afdelingsledelsen, herunder beregninger af priser og konsekvenser af at ændre på vores måde at gøre tingene på eller indføre nye tiltag. Du skal med andre ord sammen med teamet være med til at give lederteamet et solidt fundament at træffe beslutninger på.

 
Du kommer herudover også til at være med til at eksekvere de beslutninger og udviklingsprojekter, afdelingen sætter i søen og sejle dem sikkert i havn. Ligesom du vil indgå i virksomhedens tværgående projekter.

Da stillingen er nyoprettet, får du stor indflydelse på, hvordan arbejdet struktureres og tilrettelægges i samarbejde med dine analytiker- og projektlederkolleger.

Din profil
Du har en relevant lang videregående uddannelse, med en god data- og økonomi forståelse. Kendskab til og interesse for digitalisering til at understøtte forretningsudviklingen vil være en fordel. Har du nogle års erfaring med opgaver, som ligner dem, vi har beskrevet, vil det naturligvis være et plus. Men er du nyuddannet, skal du bestemt ikke holde dig tilbage fra at søge.

Det er vigtigt, at du udviser vilje og holdånd, for du bliver en del af en handlingsorienteret kultur, hvor vi løfter i flok. Der er god mulighed for personlig og faglig udvikling, og du kan gøre en forskel for afdelingen, virksomheden og hele driften af gassystemet.

Det ligger i din natur at være systematisk og vedholdende i din tilgang til opgaver. Du skal kunne arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst i et miljø, hvor der ofte er stor travlhed og mulighed for en høj grad af selvledelse.

Du er engageret og effektiv, og bevarer overblikket, selv når du arbejder på flere projekter ad gangen. Det er vigtigt, at du er god til at kommunikere med alle – skriftligt såvel som mundtligt, og at det falder dig naturligt at skabe gode relationer.

Vi tilbyder

Hos os får du mulighed for at sætte alle dine kompetencer i spil og samtidig plads til at udvikle dig. Gode kolleger i egen og andre afdelinger er klar til løfte opgaverne og samarbejdet sammen med dig. Og vi tænker, at du som os vil kunne mærke, at du er kommet til en rigtig god arbejdsplads, hvor vi søger løsninger sammen og er stolte af det, vi gør.

Arbejdsstedet er i Viborg.

Ansættelsesstart er snarest muligt, og vi holder løbende samtaler.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om, hvordan det er at arbejde hos Evida, så kan du læse her.

For mere information om jobbet, er du velkommen til at ringe til Drifts og Vedligeholdschef, Rita Primdahl på tlf. 40705876.

Send os din ansøgning og dit CV på evida.dk/job, så vi har det senest den 8. august 2022. Vi forventer at holde samtaler i uge 33.

Ansøg
Del i dit netværk


Vognmagervej 14, 8800, Viborg, Denmark

Læs mere om at arbejde i Evida her
Frist:
Kontaktperson:
Rita S. Primdahl Drifts og Vedligeholdschef
Jobområde: Anlæg, teknik og drift
Tiltrædelse: Hurtigst mulig og senest 1. oktober
Lokation: Viborg
Vi distribuerer gas til mere end 400.000 danske hjem og virksomheder

Evida er hele Danmarks gasdistributør og resultatet af sammenlægningen af HMN Gasnet og Dansk Gas Distribution. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling.

Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer? Elsker du at finde løsninger på problemer, der ikke er set før? Vi søger en række nye kollegaer, der har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar. Har du, hvad der skal til, vil vi elske at få dig med på holdet.
Powered by Emply